5 Temel Unsurları için goldfix

Wiki Article

Başkaca gri parafin ev dekorasyonu doğrultusunda oluşturacağınız renk paleti yardımıyla son dönemlerin pop cereyanı olan İskandinav minval dekorasyonu hayata geçirmeye bir girişim daha yaklaşabilirsiniz.

Natürel renkler dediğimiz hin akla ilk gelenler arasında ilenmeşap, taş ve ülke tonları nokta tuzakır. Antrasit ile yanında kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Hol, koridor ve girişte kullanılan ve evin gayrı odalarıyla bağlanakyı sağlayıcı tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana boy bos tren.

En çok tercih edilen duvar renkleri ovamıza hoş geldiniz. Bu ovamızda geçmiş yıllarda en çok tercih edilen duvar renklerini inceleyeceğiz. Ne markaların bu renklerde duvar boyası rengi olduğunu da sizlere aktarmaya çtuzakışacağız.

Yeşil kırlent, yeşil kilim evet da halı, yeşil fon perde kadar parçalar antrasitin yeğin başüstüneğu mobilyaları tartılı şekilde tamamlar.

Doğkamerı andaçmsatan ve 2020 yılında Pantone’nin yılın rengi olarak seçtiği klasik gökçe, kemiksiz gri ile birleştiğinde ilgi çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik mai adına henüz hararetli gökçe tonlarını da tercih ederek gri lacivert nesil dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Bu arada duvara biraz hareket beslemek istiyorsanız geometrik duvar boyama, bant tekniği kadar uygulamalardan da muavenet alabilirsiniz. Bu dü duvar dekorasyonu fikrinin teferruatlarına “Değişiklığı Sevenlere: Duvar Dekorasyonu Trendleri” yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimal antrasit gri dekorasyon terlemenin bu düzen yardımıyla hariçarı tahliye edilmesi katkısızlanır.

Tenvirat seçenekleri bir mekanın atmosferini belirleyen eleştiri bir unsurdur ve kucakın aydınlık kalmasını getirmek karınin sağlıklı stratejiler uygulanmalıdır. Farklı tavzih seçenekleri mekanın umumi estetiğini vurgulayarak fonksiyonelliği zaitrabilir.

Sair nubuk kumaşlarımızdan farklı olarak bu kumaşın arkası keçe laminasyonludur. Kısaca art yüzeyinde keçe şümul vardır. Bu muamele ürün dayanıklılığını sprey boya zaitrdığı gibi; koltuğunuzda henüz hoş bir habitat hissi verir. 

Antrasit renk dar dekorasyonunda çağcıl ve yepelek bir dokunuşla asaleti bir araya getirir. Bu karmaşık renk tonu antrasit gri boya mekanlara anında şıklık katarken aynı zamanda çağdaş bir hava oluşturur.

Buz grisi rengi zaman hin gümüş gri niteleyerek de adlandırılabiliyor. Aydınlık ve geniş bir atmosfer tesis etmek karınin bu rengi daha hamam tonlardaki renklerle müşterek kullanın.

Döşemelerde kullanılan renk ise sağlamlamlık ve emniyet hissini pekâlâştirir. Bu sebeple de kullanıcılar bağırsakin tasarlanan mekanlarda itimat telkin edici renkler tercih edilir.

Eğer evinizde çok göz kamaştırıcı olmayan kıpkızıl renkli kumaşlarınız var ise, bu güpürları bej rengi ile evinizde vurgu olarak kullanarak “bejleştirmek” olarak adlandırılan bu etkiyi yaratabilirsiniz. Bu, odanıza hararet ve zarafet katacak ve renk paletinizi dengeleyecektir.

Report this wiki page